tiistai 16. elokuuta 2011

Joskus voisin kirjoittaa tällaista... valitettavasti sillä on seuraamuksensa!

Kun suutarin lapsilla ei ole kenkiä, kenkäfriikillä ei ole suutaria

Heinäkuun lopulla olin lomalla Pärnussa - lempikorkkarit mukana tietysti. Toinen kenkä hajosi kiinnitysremmistään. Kiukutti.

Viikko tai kaksi myöhemmin menin kaupungille muissa asioissa. Olin koko päivän hokenut: muista samalla viedä kengät korjattavaksi. Muista viedä kengät korjattavaksi.

Muistinko? No en tietenkään. Vasta suutarin ohitse kulkiessani sen muistin.

Nyt, vapaapäivän kunniaksi, ajattelin sitten tehdä hyvän työn ja viedä ne. Paskat! Suutari on koko elokuun lomalla! Ja vielä vähän syyskuutakin. Nyt kiukuttaa.

Päädyin sitten lohtushoppailuun. Löysin mm. kivat viininpunaiset pillihousut. Ihquu!

Mitä opin tästä? No en juuri mitään. Paitsi - lohtushoppailu on joskus hyödyksi... Ja että tämäntyyppiset kirjoitukset on perseestä. Niin kuin myös mm. Päivi Räsänen sisäministerinä (aivan turhaa!), Jutta Urpilainen valtiovarainministerinä (wtf?!?), kristillisdemokraatit, Teuvo Hakkarainen, homofobia, Sofi Oksasen liiallinen ylistys (eikö kannattaisi jo vaihtaa kirjoitusaihetta? kuka jaksaa lukea loputtomiin Virosta?), limsan roiskeet silmälaseissa, meikkitahrat valkoisissa vaatteissa, kun lempijätski on loppu kaupasta ja sitten ostaa Fazerin sinistä ja huomaa että paska! oon taas lihonut kaks kiloa - etc., etc., etc.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti